27 sep, 14:26
2014
Vakredactie
Verzorging
Fysiotherapie Cuijk Centrum

Veel keuze bij Fysiotherapie Cuijk Centrum

CUIJK – Bij Fysiotherapie Cuijk Centrum kan de klant kiezen uit een ruim aanbod aan behandelmogelijkheden. Niet alleen het gebruikelijke aanbod van fysiotherapie, maar ook diverse specialisaties, groepstrainingen en andere disciplines worden aangeboden.

De praktijk is volop in ontwikkeling en dit jaar zijn de mogelijkheden wederom uitgebreid met de komst van Rina Arts, geregistreerd bekkenfysiotherapeute.

De fysiotherapeuten hebben naast de algemene fysiotherapie allemaal hun eigen specialisme. Marjolein van der Sanden is master Sportfysiotherapie en Paul Bax en Teun Bors zijn master Manueel therapeut. Susie Lemain richt zich naast de reguliere fysiotherapie vooral op bekkenproblematiek. Zij is daarnaast ook Runningtherapeute en ZwangerFit® docente. Daniëlle Busch richt zich met name op manuele therapie Marsman en de revalidatie na een blessure, runningtherapie, hartrevalidatie, oncologische revalidatie en begeleiding van COPD patiënten, diabetes patiënten.

De praktijk biedt diverse groepsprogramma’s aan waaronder Herstel en Balans (programma voor kankerpatiënten), Kids Gym Actief (voor kinderen met dreigend overgewicht), Kids Gym (voor kinderen met een motorische achterstand). Ook wordt medical taping, bedrijfsfysiotherapie, looptraining bij claudicatio klachten, hydrotherapie en medische fitness aangeboden.

In de praktijk wordt samengewerkt met de diëtiste van Pantein, zij houdt spreekuur in de praktijk. Andere disciplines waar de praktijk mee samenwerkt bij de begeleiding van mensen met kanker zijn de psychologe van het Taborhuis en een oncologisch counseler.

Sinds januari 2013 is de praktijk aangesloten FysOptima, FysOptima is een landelijke organisatie van ruim 250 fysiotherapiepraktijken die met elkaar samenwerken aan optimale fysiotherapeutische training, behandeling en begeleiding.

Voor meer informatie over de praktijk en de mogelijkheden, kunt u bellen naar 0485-313205 of de website bezoeken www.fysiotherapiecuijk.nl U kunt natuurlijk ook langskomen op de St. Annastraat 1 in Cuijk.