Judovereniging Yama Arashi

Prijzen voor Judoka’s Yama Arashi
16 Mei 2016
Ook dit jaar hebben de judoka’s van Yama Arashi deelgenomen aan de instapstage. Met 5 andere judoverenigingen uit Noord Limburg gaan de jongens en meisjes met elkaar de strijd aan op de judomat. Hier worden de geleerde technieken in praktijk gebracht. De wedstrijden zijn speciaal voor judoka’s t/m 12 jaar met witte, gele, oranje en groene banden. Elke poule wordt ingedeeld op gewicht en band van de judoka’s. Aan de hand van de eerste 3 wedstrijddagen wordt het niveau van de judoka’s bepaald. Heb je te weinig tegenstand, dan schuif je een poule naar boven. Is het erg moeilijk, dan mag je een poule lager meedoen. Na 3 wedstrijden is het niveau bepaald en begint het toernooi voor een podiumplaats. Zo’n 150 jonge judoka’s namen deel aan de toernooien, waaronder 22 judoka’s van judovereniging Yama Arashi.

Mooie prestaties zijn er door de Judoka’s van Yama Arashi in de verschillende poule indelingen behaald.

De 1e plaats voor: Jessie van der Linden, Teun Caelers, Jurgen Schim.
De 2e plaats voor: Luuk van Gemert, Jurre van de Ligt, Stijn Jilesen, Mika van der Straaten, Thijs Nabuurs, Guus van den Boom, Arian Smits, Tom van der Bolt, Emiel van Grinsven.
De 3e plaats voor: Tim Michiels, Jur Pijnappels, Floor van Gemert, Jamie Manders, Math Verbruggen, Siem Caelers, Guus van der Velden.
De 4e plaats voor: Bram Pijnappels, Tjeu Derks, Stein van Boxtel.

Proficiat allemaal! Leuke resultaten en een flinke ervaring rijker. Alle deelnemers van de instapstage ontvingen een medaille ter herinnering.

Voor meer informatie bezoek ons op www.yama-arashi.nl
Contactgegevens
Judovereniging Yama Arashi
Kerkplein 1
5446 AX Wanroij

Geadopteerd door:
Leden
Er zijn nog geen leden aangemeld.
Bent u lid van deze vereniging? Meld u snel aan en blijf op de hoogte! » Ik ben een lid