01 mrt, 14:06
2014
Algemeen
Ingezonden

51 carnavalskrakers in de race op ContestXL

Maar liefst 51 carnavalsnummers dingen mee naar de titel Knallende Carnavalskraker van 2014. Met ruim 1.000 bezoekers per dag en meer dan 14.000 video weergaven tot nu toe is deze online wedstrijd van het in carnavalsland gevestigde bedrijf ContestXL een succes.

Naast de vele regionale carnavalsgezelschappen met prachtplaten, valt ook op dat de gerenommeerde act de Gebroeders Ko meedoet om de hoofdprijs.

“De ervaring leert dat de huidige positie nog niet zoveel zeggen”, aldus Bo Pennings van ContestXL. “De laatste dagen van een contest zien we een forse groei in het aantal stemmen en bezoekers. Het lijkt wel of deelnemers hun stemmen opsparen om de concurrentie niet wakker te schudden”. De online wedstrijd loopt nog tot 28 februari 16:00 uur.

Wie van de deelnemers zijn jouw favorieten? Breng dan een stem uit. Samen zorgen jullie ervoor wie de Knallende Carnavalskraker van 2014 worden.

Wil je nog meedoen? Het is heel eenvoudig. Upload je liedje als video of audiofile op www.contestxl.com. Het liedje met de meeste stemmen wint de hoofdprijs welke bestaat uit een optreden met je lied tijdens de Kuukse Elfkroegetocht op carnavalsdinsdag in Cuijk. Daarbij krijg je maar liefst 11 toegangskaarten met 111 gratis consumptiemunten!

Meer info op www.contestxl of via mail@contestxl.com