16 apr, 11:34
2018
Nieuws

Blamage Milsbeek, ook verlies voor Heijen en Achates

Vol goede moed trokken de mannen uit Milsbeek de Maas over om in Beers drie punten op te gaan halen, maar ze kwamen van een koude kermis thuis. HBV, dat samen met Heijen en OKSV afgetekend de onderste plaatsen in de ranglijst bezet, beet fel van zich af en won verdiend met 3-0.

Achates begon voortvarend op bezoek in Langenboom tegen SES en na twintig minuten werd de score geopend door Siem Loeffen vanaf de strafschopstip. Het leek alsof de gastgevers hierdoor werden wakker geschud en SES nam het heft weer stevig in handen. Nog voor rust werd het gelijk en in de tweede helft liep Langenboom uit naar een terechte 3-1 overwinning.

VV Heijen, dat zich de laatste weken enigszins herpakte en wat puntjes wist te sprokkelen moest afgelopen zondag het hoofd buigen op bezoek bij Constantia in Wanroij. De koploper in de vierde klasse was veel te sterk en won met 3-0.

Het bericht Blamage Milsbeek, ook verlies voor Heijen en Achates verscheen eerst op Maasduinen Centraal.

Lees het hele bericht van Maasduinen Centraal - NimaRTV »