30 sep, 09:45
2015
Algemeen
Redactie

De vernieuwingen van de Bezoek-websites zijn begonnen!

Hieronder bespreken we alle nieuwe onderdelen zodat u precies weet waarvan u kunt profiteren! Ga naar de Bezoek-website van uw dorp om alle nieuwe onderdelen te gebruiken!

Meepraten met discussies Op de voorpagina van enkele Bezoek-websites kunt u reageren en meepraten over onderwerpen uit uw dorp en de regio. Hierdoor kunt u eenvoudig een discussie starten of uw mening laten horen. Daarnaast ontstaat er hierdoor meer interactie met bezoekers op de verschillende websites waardoor indirect uw organisatie nog beter bekeken wordt. U kunt zelf actuele of lokale thema’s aandragen door een email te sturen naar info@maatwerkmedia.nl. Hierdoor kunt u thema’s bespreekbaar maken en de mening in uw dorp peilen waardoor het dorpsgevoel vergroot wordt!

Duimpjes! Naast het reageren op discussies kunt u nu ook gemakkelijk uw mening geven door middel van een ‘duimpje-omhoog’ of een ‘duimpje-omlaag’. Hierdoor kunt u gemakkelijk uw standpunt in een discussie aangeven en kunt u gemakkelijk op de voorpagina zien wat de stemming in uw dorp is!

‘Bezoek-ik-graag’ en ‘Lees-ik-graag’ Op elke Bezoek-website kunt u bij berichten en agendapunten aangeven dat u een bericht graag leest, of een agendapunt graag bezoekt. Door simpelweg de knop aan te klikken kunnen uw dorpsgenoten zien dat het bericht interessant is of een agendapunt populair is. Hierdoor bent u op de hoogte wat uw mede-dorpsbewoners bezig houd. Als u regelmatig zelf berichten of agendapunten plaatst, kun u daardoor ook zien wat inwoners van uw berichten vinden!

Ook online lid worden van uw vereniging! Een ander nieuw onderdeel is het online lid worden van uw vereniging via de Bezoek-websites. U kunt hiermee aangeven dat u lid bent van een specifieke vereniging en u kunt op de Bezoek-pagina van een vereniging zien wie van uw mede-dorpsbewoners lid is van deze vereniging. Staat uw vereniging er nog niet op? Dan kunt u deze eenvoudig en gratis aanmelden via info@maatwerkmedia.nl!

Word lid van uw dorp! Om te reageren op berichten, deze te ‘lees-ik-graag’-en, evenementen te ‘bezoek-ik-graag’-en en te stemmen in discussies moet u (gratis) lid worden van de Bezoek-websites. Om alle nieuwe onderdelen gemakkelijk te gebruiken en in te zien, is er een persoonlijke profielpagina voor leden gecreëerd. Op deze profielpagina kunt u overzichtelijk zien waar u en andere dorpsgenoten op gereageerd hebben. U kunt rechtsboven op elke website inloggen om een lid te worden, uw profiel te bekijken of te bewerken. Hierdoor worden de Bezoek-websites persoonlijker en dit draagt weer bij aan het online dorpsgevoel!

Al deze nieuwe onderdelen zorgen voor een vernieuwing in de Bezoek-websites. Met deze vernieuwingen creëren de Bezoek-websites op alle dorp-websites het online dorpsgevoel! Ga naar de Bezoek-website van uw dorp om alle onderdelen te gebruiken! Heeft u vragen, tips of opmerkingen of wilt u uw dorp toegevoegd zien aan ons netwerk? Laat het ons weten via info@maatwerkmedia.nl.