24 apr, 17:42
2014
Algemeen
Nikki Mennen - Redactie Maatwerk Media vof.

Ladies Night in Wanroij was een groot succes

Frans Cornelissen, uitbater van ’t Raadhuis in Wanroij, kan positief terugkijken op de Ladies Night, die hier op 16 april georganiseerd werd. Frans werkte voor dit evenement samen met drie dames: Dorien Hartjes, Edith van de Wiel en Mariette Ossenblok. Samen hebben ze ervoor gezorgd dat het een groot succes was. Dit is een mooi voorbeeld van verschillende ondernemers die hun handen in elkaar slaan en hiermee een succesvol evenement neerzetten.

Opkomst De Ladies Night werd druk bezocht, zo’n 300 dames kwamen kijken naar de verschillende producten en diensten die allen te maken hadden met zaken die vrouwen interesseren. Maar liefst 25 stands deden mee waarbij onder andere een modeshow, wellness arrangementen, workshops en producten rondom hairstyling, beauty, lifestyle, erotiek en gezondheid waren aanwezig op de damesavond. De avond duurde van 19.00 tot 22.00 en vond plaats in ’t Raadhuis in Wanroij. Er werden over de hele avond ook 200 goodie-bags uitgedeeld, waarin leuke snufjes en probeerseltjes zaten voor de bezoekers.

Goed doel De entree voor de Ladies Night was een bescheiden bedrag van €1,50, waarbij de opbrengst geheel gedoneerd werd aan het goede doel Stichting Gastouders Hongarije. De Stichting Gastouders Hongarije verzorgt de vakantie voor in Hongaarse kindertehuizen verblijvende kinderen, bij gastgezinnen in Nederland. In de tehuizen is het zo, dat de kinderen zich in de schoolvakantie zelf maar moeten vermaken. Daarom is het voor hun belangrijk dat ze er eens een paar weken lekker tussenuit kunnen.

Foto’s bekijken Wilt u de foto’s bekijken die zijn gemaakt tijdens de Ladies Night in Wanroij? U kunt ze vinden op bezoekwanroij.nl en bezoeksintanthonis.nl, onder het album ‘Ladies Night 16-04-2014’.