15 feb, 16:18
2014
Algemeen
redactie

Vernieuwde websites klaar voor de toekomst

CUIJK, 15 februari 2014 – Het plaatselijke karakter met de kracht van de regio. Het succes van het virtuele dorpsplein www.bezoeklandvancuijk.nl is hiervoor het bewijs. Inmiddels hebben zich 750 bedrijven en verenigingen verbonden aan dit online netwerk van én voor dorpen in de regio. Sinds 15 februari is de gehele Bezoek-formule vernieuwd: de websites van Rijkevoort, Haps, Boxmeer, Sint Anthonis en Wanroij én het overkoepelende www.bezoeklandvancuijk.nl.

“Deelnemers en bezoekers hebben veel meer extra mogelijkheden erbij gekregen”, aldus initiatiefnemer Davy Jansen. “Dat komt omdat we de laatste innovatieve technieken en internetontwikkelingen meegenomen hebben in de vernieuwing: de websites zijn nu nog gebruiksvriendelijker.”

Klaar voor de toekomst Daarnaast zijn de websites zichtbaar veranderd met een fris nieuw uiterlijk. Davy Jansen: “Alle ervaringen van de afgelopen tweeëneenhalf jaar hebben we in deze verbeterslag meegenomen. Ons platform blijft groeien; nu is ons online dorpsplein daar in de toekomst ook helemaal klaar voor.”

Volle kracht vooruit Davy Jansen en Joop Arts van Maatwerk Media vof hebben nog volop ambities voor het netwerk. “We willen verder vooruitkijken, omdat de kracht van onze regio zich ook steeds verder verspreidt”, zegt Joop Arts. “Steeds meer organisaties en verenigingen weten ons te vinden. Samen zetten we het Land van Cuijk duidelijk op de kaart. Je kúnt nu eenmaal niet om deze regio en ónze bedrijven, verenigingen en activiteiten heen. Kortom: met volle kracht vooruit voor het Land van Cuijk. Dat is de boodschap van ons platform.”

Over de websites De Bezoek-websites van Maatwerk Media vof bevatten nieuws van deelnemers, actualiteiten binnen de regio, een agenda met evenementen en veel foto’s en video’s. Naast bedrijven krijgen ook verenigingen en bijvoorbeeld scholen een gezicht op het virtuele dorpsplein.

Wilt u weten wat onze regio allemaal te bieden heeft? Meer weten over deelname aan de Bezoek-websites? Stuur een e-mail naar info@maatwerkmedia.nl of kijk op de site www.bezoeklandvancuijk.nl.