Blaupadden

Over Blaupadden
De Blaupadden

Welkom op de pagina van de Blaupadden, de ouw-prinsenclub van Carnavalsvereniging 't Paddenriek te Wanroij. Onze club bestaat uit oud verendragers, welke ooit 1 jaar als prins Carnaval in Wanroij met de scepter hebben gezwaaid. Onze club bestaat uit alle lagen van de Wanroijse gemeenschap. Bekijk vanaf deze site het laatste nieuws over onze society, onze acties, of laat een bericht achter in ons gastenboek.

Geheel volgens traditie komt deze Wanroijse society op Prinsjesdag bij elkaar om het seizoen te starten. De leden van deze club hebben allemaal 1 ding gemeen: een ieder heeft een bijzondere en dierbare herinnering met de carnaval. Omdat we de Wanroijse gemeenschap nog altijd dankbaar zijn voor dat ene mooie jaar boordevol mooie momenten, willen we dan ook graag iets terug geven aan deze gemeenschap.

Zo´n 2 keer per jaar organiseren de Blaupadden een oud ijzeractie. De opbrengsten hiervan worden in een speciaal potje gestopt, waarvoor de bedoeling is dat we hiermee de Wanroijse gemeenschap zo af en toe een (financieel) handje kunnen helpen.

Met vriendelijke groeten, de Blaupadden.

Oudijzer inzamelingsactie

Twee keer per jaar organiseren de Blaupadden een oud ijzer inzamelingsactie. Hier kunt u uw oud ijzer inleveren op het plein bij de Boerebond in Wanroij. Aldaar sorteren wij het ingenomen materiaal op soort. Indien gewenst kunnen wij dit oudijzer ook bij u ophalen, indien dit grote hoeveelheden zijn. U kunt dan contact met ons opnemen.

Mede dankzij de inzet van al onze Blaupadden, zamelen we op deze manier geld in voor diverse goede
Foto's
Contactgegevens
Blaupadden
Dorpsstraat 10
5446 AN Wanroij

Geadopteerd door:
Leden
Er zijn nog geen leden aangemeld.
Bent u lid van deze vereniging? Meld u snel aan en blijf op de hoogte! » Ik ben een lid