Engels Keuken en Interieurbouw

Over Engels Keuken en Interieurbouw
Paul Engels is een interieurmaker met oog voor detail. Dat ziet men niet alleen terug in de keukens die hij bouwt, maar ook bij alle andere meubels die uit zijn atelier komen. Voeg daar de grote creativiteit en betrokkenheid bij en u begrijpt waarom er steeds vaker een beroep gedaan wordt op het ambachtelijke vakmanschap van Paul Engels.

Persoonlijke smaak en wensen

Uw wensen en eisen aan uw interieur zijn anders dan de meubels die speciaalzaken aanbieden. U bent op zoek naar een mogelijkheid om uw eigen smaak te laten verwerken in het interieur. Dan kunt u erop vertrouwen dat u bij ons aan het juiste adres bent. Wij zorgen ervoor dat al uw verwachtingen in het interieur gerealiseerd worden.

Zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van hoogwaardige interieurs voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Bent u geïnteresseerd in het laten vervaardigen van een interieur? Neem dan, natuurlijk geheel vrijblijvend, neem contact met ons op 06 2540 03 45. Wij staan u graag te woord over de verschillende mogelijkheden.
Contactgegevens
Engels Keuken en Interieurbouw
Molenstraat 42a
5446 PL Wanroij