Partycentrum Buitenlust

Over Partycentrum Buitenlust
Partycentrum Buitenlust

‘Laat u ook eens verwennen door onze gastvrijheid!'

In Partycentrum Buitenlust worden GASTVRIJHEID en SFEER inderdaad al honderden jaren met hoofdletters geschreven. Partycentrum Buitenlust is al jaren een begrip in onze regio. We hebben de capaciteit om feesten, recepties, koffietafels en partijen te organiseren.

Gasten bepalen uiteraard helemaal zelf hoe zij hun feest willen vieren of hun vergadering willen organiseren. Snel en zakelijk of misschien met of zonder nazit, lunch- of dinerbuffet, intiem of uitbundig. (tot ongeveer 250 personen ). Wensen en eisen van gasten vullen wij graag aan met professioneel en op jarenlange ervaring geschoeid advies.

Zaal Informatie
Of het nu gaat om een jubileum, doopfeest, communie, bruiloft, personeels- of verenigingsfeest, receptie, koffietafel, verjaardag, reünie of zo maar een feestje Partycentrum Buitenlust heeft de zaal die u zoekt.

Wij beschikken over een gezellige zaal met ruime dansvloer en een eigen terras. Deze sfeervolle zaal biedt ruimte voor al uw feesten en partijen tot 300 personen.

Voor ieder gelegenheid groot of klein is de zaal passend aan te kleden. De zaal beschikt over een eigen ingang, garderobe, geluids- en muziekinstallatie en bar. Vanzelfsprekend kunnen wij op uw feest ook het eten, variërend van hapjes tot complete warm en koude buffetten, verzorgen.

Mocht u meer informatie wensen, dan kunt te allen tijden vrijblijvend contact opnemen met ons via het contact formulier of gewoon even via het telefoonnummer: 0485478902 / 0653266974

Wij zijn u graag van dienst!
De zalenaccommodatie van Partycentrum Buitenlust, voorzien van een eigen parkeerterrein, biedt een breed scala aan organisaties uit het bedrijfs- en verenigingsleven al het benodigde comfort om hun (zakelijke) besprekingen, vergaderingen, workshops, oefenbijeenkomsten, cursussen, ontvangsten of recepties tot een succes te maken.
 
Contactgegevens
Partycentrum Buitenlust
Pioniersstraat 1
5445 AC Landhorst